Skip to main content


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Je kunt jezelf pas vinden nadat je jezelf bent kwijtgeraakt.

Anderen over mij

Verbazingwekkend

Wat ik enorm fijn vond is dat Monique op een rustige manier en met beide benen op de grond het kennismakingsgesprek afnam. Ook tijdens de behandeling heb ik deze rust als prettig ervaren. Tijdens de behandeling legde Monique uit wat ze deed en vroeg mij om bevestiging omtrent haar bevindingen. Ik vind het verbazingwekkend dat ze de vinger op de zere plek wist te leggen. Na de behandeling zat ik weer lekker in mijn vel.

M., 47 jaar

heel_met_aandacht_energetische_therapie-bloemen-1-6b89d859 Anderen over mij, reviews

Enorm waardevol

Ik vind de behandelingen die ik inmiddels door Monique heb mogen ontvangen enorm waardevol. Monique is een rustig persoon, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Verder bespreekt ze haar bevindingen op een eerlijke en fijne manier. Bij bepaalde klachten zal ze ook zéker adviseren om met de huisarts contact op te nemen. Ik heb het gevoel na de behandeling weer meer in balans met mezelf te zijn.

M., 50 jaar

Betrokken

Monique is een betrokken vrouw die alle tijd voor mij neemt. Ze heeft veel vaardigheden en behandelmethoden om "het probleem" met mij samen aan te gaan, oftewel: ik werd aan het werk gezet. Ik raad Monique echt aan als je op een zachtaardige en liefdevolle manier iets wil uitzoeken of doorwerken.

P., 55 jaar

heel_met_aandacht_bloesem-hart-3b9ebe3e Anderen over mij, reviews

Liefdevol

Wat was ik verrast toen Monique doordrong tot een kern van emotie, waarvan ik niet wist dat het me zo veel deed. Door haar rustige manier van praten en werken en de juiste vragen te stellen, kwam ze bij mij al vrij snel bij een emotie die ik normaal niet zo snel laat zien. Haar behandeling is zeer liefdevol en ze maakt gebruik van verschillende tools, zoals ondersteunende stenen. Ik voelde mij veilig genoeg om de emoties te laten komen en hier samen mee aan de slag te gaan. Dankjewel Monique.

V., 53 jaar

Rust, vertrouwen en veiligheid

Ik ken Monique als een hele integere, betrokken, bedachtzame en empathische therapeute. Ze luistert goed naar je en heeft een hele rustige en prettige energie. Je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze vraagt door op je klachten en wensen en legt vervolgens goed uit wat de behandeling inhoudt. Haar therapieruimte evenals Monique als mens ademen rust, vertrouwen en veiligheid uit.

A., 57 jaar

Als je liefdevol bent voor jezelf brengt je dat zoveel moois.

Heb je vragen over de mogelijkheden
of wil je een afspraak maken?

Heel met Aandacht, praktijk voor natuurgeneeskunde
Monique Hiddink
Tel.: 06-42668385       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.