Heel met aandacht

Volg je hart want dat klopt!
heel_met_aandacht_zacht_met_aandacht_favicon-0b8fb773 Over mij

Even voorstellen

Hoi, ik ben Monique Hiddink.

Wat fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen. Misschien ben je, net als dat ik jarenlang gedaan heb, aan het rennen en vliegen en dingen regelen zodat alles om je heen op rolletjes loopt. Totdat het niet meer gaat of dat je er klaar mee bent. Goed dat je nu de eerste stap zet om tijd voor jezelf te nemen.


Van pleasen naar zelfliefde

Jarenlang was ik altijd maar bezig. Ik gunde mijzelf geen moment rust. Ik luisterde niet naar mijn lichaam en onderdrukte mijn gevoelens. Alles en iedereen was belangrijk, behalve ikzelf. Ik voelde mij minderwaardig en was onzeker en perfectionistisch. Bang om het niet goed te doen en gekwetst te worden. Voor een ander klaar staan vond ik fijn, dan kreeg ik waardering. Inmiddels weet ik dat ik die waardering aan mezelf mag geven. Daarvoor ben ik niet afhankelijk van een ander.

heel-met-aandacht-lingewaard-monique-hiddink-instoel-5089ca17 Over mij

Ik ben van mezelf gaan houden

Burn-outs, fysieke klachten, verlies van dierbare mensen hebben mij telkens tot stilstand en weer tot mezelf gebracht. Met hulp van verschillende natuurgeneeskundige therapeuten ben ik aandacht aan mezelf gaan schenken en stil gaan staan bij wat echt belangrijk voor mij is.

Ik heb inzicht gekregen in wat mij belemmerde om goed voor mezelf te zorgen en mezelf te kunnen zijn. Hiermee ben ik aan de slag gegaan. Ik ben van mezelf gaan houden en doe nu de dingen die bij mij passen en waar ik blij van word.

heel-met-aandacht-monique-hiddink-3d2829c4 Over mij

Ik ontdekte de kracht en wijsheid in mijn lichaam om te herstellen en hoe fijn het is om goed voor mezelf te zorgen.  En dat heeft invloed op mijn omgeving. Doordat ik lekkerder in mijn vel zit heb ik veel meer te geven. Nu vanuit zelfliefde en niet vanuit de angst om afgewezen te worden of de angst om tekort te doen.

Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ik leef nu vanuit zachtheid voor mezelf. Dat geeft mij vertrouwen, vrijheid, plezier en voldoening.

heel_met_aandacht_zacht_met_aandacht_favicon-0b8fb773 Over mij

Vele hobbelige wegen leiden naar dromen

heel-met-aandacht-lingewaard-monique-hiddink-welkom-1-50aa7b46 Over mij

De hobbels op mijn pad hebben mij dichter bij mijzelf gebracht en sterker gemaakt. Ik kreeg het verlangen mensen te helpen op een natuurlijke en liefdevolle manier. Ik besloot me om te scholen en heb de volgende opleidingen gevolgd: 

  • medische basiskennis (TCMA, 2015)
  • acupunctuur ( TCMA, 2016)
  • holistische therapie (ZoMa, 2020)
  • diverse cursussen, waaronder spirituele ontwikkeling, energetische bescherming, Reiki master, Touch for Health en Access Bars.
  • diverse nascholingen t.b.v. medische basiskennis en natuurgeneeskundig therapeut. 

In 2020 heb ik mijn baan als medisch analist bij het Radboudumc opgezegd en ben mijn eigen praktijk gestart.


heel_met_aandacht_zacht_met_aandacht_favicon Over mij De praktijk

De naam van mijn praktijk is ‘Heel met Aandacht’.
Met Aandacht help ik jou ontdekken en ervaren dat je al ‘heel’ bent. Je bent goed zoals je nu bent. Daarnaast is Aandacht voor jezelf de basis voor zelfzorg en om je goed te voelen.

Meer informatie over mijn praktijk vind je op de contactpagina.

heel-met-aandacht-lingewaard-monique-hiddink-welkom-acc0749f Over mijJij bent het waard om van te houden, precies zoals je nu bent!

Heb je vragen over de mogelijkheden
of wil je een afspraak maken?

Heel met Aandacht, praktijk voor natuurgeneeskunde
Monique Hiddink
Tel.: 06-42668385       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

heel_met_aandacht_zacht_met_aandacht_favicon Over mij © 2023 Heel met aandacht
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.
Een website van Netnog websites